Logo van Michel de Letter

Michel de Letter • Stempels • Stempelinkten • Stempeltoebehoren • Amsterdam

Bij graveerinrichting en stempelfabriek Michel de Letter worden alle soorten stempels gemaakt. Voor elk soort ondergrond of materiaal is er wel een stempel of de juiste inkt te verkrijgen.
Houten handstempels, rubberstempels, zegellakstempels, brandstempels, reliëfstempels, stalen slagstempels, datumstempels en nummerstempels.
Stempels en inkten leveren wij onder andere van de bekende merken: Reiner, Noris, Trodat, Printy, Alpo, Posta, Climax, Justrite, Colop, Digistamp, Shiny.
Op of in welke ondergrond u ook wilt stempelen of dat u nu een stempelafdruk met inkt op papier of in hout een afdruk wilt branden met een brandstempel of u wilt een
afdruk ergens in gaan slaan met een slagstempel, in onze stempelfabriek worden alle stempels op maat gemaakt.

Hieronder ziet u een overzicht van de meest voorkomende stempels, stempelkussens en stempelinkten.

Elk stempel kan worden voorzien van tekst eventueel in combinatie met uw bedrijfslogo of afbeelding. Een eigen ontwerp kan worden aangeleverd of u kunt ons de layout voor de
stempel laten opmaken. Datum of nummerstempels kunnen ook in combinatie met tekst/logo worden gemaakt. Stempelinkten zijn er in diverse kleuren,
alle zelfinktende stempels worden geleverd met een zwart inktkussen echter een andere kleur stempelinkt is ook mogelijk.
Heeft u prive een stempel nodig of een kantoorstempel, u bent bij ons op het juiste adres.

Kunt u het merk of type stempel niet vinden neem dan contact met ons op.
Wij adviseren u dan graag om voor u de juiste stempel of inkt voor uw toepassing te kiezen!
Bel ons op 020-6167264 of mail naar stempels@micheldeletter.nl of kom langs bij ons in de winkel in de De Clercqstraat 15 te Amsterdam.

    terug
© 2021 Michel de Letter stempels, Amsterdam info@micheldeletter.nl